apon ZWILLING Gourmet serisi Nakiri bıçağı sebze bıçağı olarak tasarlanmıştır, ancak birçok gıda türü için de uygundur. Sebzelere ek olarak, Nakiri bıçağı yeşillikler, salatalar ve et gibi herhangi bir yumuşak malzeme için de kullanılabilir. Nakiri bıçağını sebzeleri soymak, kabaca ya da ince doğramak, ince dilimlemek, hatta parçalamak ve küp küp doğramak için kullanabilirsiniz. Nakiri bıçağı, sıra dışı tasarımı sayesinde sadece profesyonel şefler için doğru seçim değildir, yeni başlayanlar bile minimum riskle büyük miktarlarda sebzeyi hızlı ve güvenli bir şekilde hazırlamak için kullanabilirler. Çift taraflı kenar ve geniş bıçak dilimlenmiş sebzeleri kepçelemeyi ve bir kaseye, tavaya veya wok'a koymayı kolaylaştırır. Nakiri bıçağı, orta perçin üzerinde lazerli ZWILLING logosu, 3 perçin tasarımında geniş bıçağı ve ergonomik plastik sapıyla etkileyicidir. 17 cm'lik bıçak ağzı olan bıçağın kullanımı kolaydır ve yeni başlayanlar için bile uygundur. Nakiri bıçağının FRIODUR bıçağı özel bir işlemle buzla sertleştirilir. Bu, bıçağı özellikle esnek, sağlam ve aşınmaya dayanıklı hale getirir. Bu özellikler, premium kesimlerin ve bıçağın hassas kenarının temelini oluşturur.
- Menşei Ülke: Almanya
- Malzeme: Özel Formül Çelik
- Tutamak Türü: gizli sap
- Type of edge: Pürüzsüz kenar
- Kenar İşleme: V-edge bıçak ağzı kenarı
- Üretim Metodu: lazer kesimli
- Bıçak Ağzı Sertliği (HRC): 55-58 HRC
- Net Ağırlık: 0,15 kg
- Ürün Uzunluğu: 29,00 cm
- Ürün Genişliği: 1,20 cm
- Ürün Yüksekliği: 4,40 cm
- Bıçak Ağzı Uzunluğu: 17,00 cm
- Tutamak Uzunluğu: 11,00 cm
- Tutamak Genişliği: 1,20 cm